Menneskene utgjør forskjellen!

Digitalisering og endring av tradisjonelle forretningsmetoder kombinert med godt opplyste kunder har endret salgsprosessen.

Det skaper en unik mulighet til å skape vekst, flere kunder, bedre kunderelasjoner og en moderne salgs- og markedsorganisasjon.

Fremtiden tilhører selgere, markedsførere og ledere som forstår og tilpasser seg denne unike muligheten til å forbedre sine kunderelasjoner – og du vil trenge de dyktige ressursene for å skape suksess og sunn vekst.

– Våre grundige prosesser gir leveranser med faglig kompetanse og høy kvalitet!

Mona BO Hauge

Unikt nisjefokus

Vårt tydelige nisjefokus innen B2B og salgs- og markedsføringsfaget, fundamentert på solid faglig grunn og omfattende erfaring innen rekruttering, er det som gjør oss unike. Med høy tjenestekvalitet og grundige prosesser utfører vi kundeoppdrag som skaper høyere vekst og oppnår ROI.

Steget videre

Siden vår oppstart i 2010 har vi bygget opp et miljø og en atmosfære der du med bakgrunn i salgsfaget føler deg hjemme. Vårt nettverk spenner bredt, fra toppledere og markedsførere til selgere og «uslepne diamanter» med lang karriere foran seg. Med vår B2B kandidatbase og nettverk rekrutterer og formidler vi ekspertisen som kreves for å ta din virksomhet et steg videre.

Salg og markedsføring må gå «hånd-i-hånd»

Skal du skape vekst på topp- og bunnlinje, må du ha dyktige og motiverte selgere og markedsførere. Og de må samarbeide. Fargene i vår logo representerer denne tankegangen hvor lilla står for markedsføring og oransje står for salg.

Avgjørende for suksess er også lederne av B2B-organisasjoner, toppleder, ledergruppen og salgs- og markedslederne. Vårt fokus er å skape vekst for våre kunder og en spennende karriere for våre kandidater – B2B ledere, B2B selgere og B2B markedsførere.

Kompetanse som selger

Kort forklart er B2Bs oppgave å rigge riktig for vekst, tiltrekke de rette folkene og finne ambisiøse kandidater som evner å skape gode resultater for deg som kunde. Når du og ditt team får alt på plass for å mestre nye utfordringer, er steget videre å skape suksess og resultater. Som eneste selskap i Norge kombinerer vi alle de nødvendige tjenestene for å utføre denne oppgaven:

  • Rekruttering av dyktige B2B ledere, salgs- og markedsledere
  • Rekruttering av kvalifiserte, topp motiverte kandidater i salg og markedsføring
  • Interimledelse – innleie av ledere, selgere og digitale markedsførere for prosjekt eller periode
  • Utvikling og trening av selgere, markedsførere, ledere og salgsledere
  • B2B salgsassistanse, New Business og møtebooking

Vårt team

B2B-teamet består i dag av åtte medarbeidere – en kombinasjon av unge, godt kvalifiserte headhuntere og researchere, samt seniorkonsulenter med lang fartstid i salgslederroller og topplederroller fra norsk nærlingsliv.

B2B (B2B Group AS og B2B Salg AS) har levert dyktige B2B kandidater som skaper resultater til virksomheter på tvers av mange bransjer i en årrekke. Vi har hjulpet ledere og salg- og markedshoder med vekst og videre karriere og vi kan vise til mange gode referanser. I 2018 ble vi utnevnt til Gasellebedrift.

Vi ser frem til å bistå din virksomhet med å ta steget videre!

Kontakt oss for en uforpliktende dialog om vekst i din bedrift

La vår unike B2B-kompetanse bli din fordel. Med helhetlig tilnærming bygger vi nødvendig styrke for morgendagens resultater sammen med deg og ditt team.

B2B-BLOGGEN

Aktuelt

Vis alle artikler