Jeg er en jobbkandidat

Registrerer du deg i vår kandidatbase vil din CV være tilgjengelig for søk når vi jakter matchende kandidater for våre kunders oppdrag. Registreringen tar ikke mer enn et par minutter, og er første steg mot en ny karriere innen salg, markedsføring, service eller ledelse. Du velger selv kandidatbasen som passer din kompetanse og erfaring, og hvorvidt din CV skal være synlig og søkbar for våre headhuntere.

Økt synlighet bedrer dine sjanser for å bli evaluert og kontaktet for spennende stillinger utover den spesifikke du eventuelt har søkt på. Det er noe vi varmt anbefaler. I mange av våre rekrutteringsoppdrag benytter vi anonyme kandidatsøk for ikke-annonserte stillinger.

Jeg vil se tilgjengelige stillinger

Du kan til enhver tid se hvilke ledige stillinger vi tilbyr, og søke på disse med din registrerte CV.

Merk at dersom du ikke velger å gjøre din CV synlig og søkbar, vil du kun vurderes for den spesifikke stillingen du søker.

Jeg vil registere meg som B2B-konsulent

Våre kunder kan velge fra omfattende innleie- og interimtjenester, der vi tilbyr innleie av ressurser innen våre kompetanseområder. Til oppdrag som pilotprosjekter, oppstart av ny salgs- og markedsorganisasjon, utprøving av salgstiltak, midlertidige prosjekter eller vikariater hos kunde, trenger vi dyktige konsulenter.

Kunne du tenke deg å være en av våre B2B-konsulenter og påta deg slike oppdrag? Da anbefaler vi at du registrerer din CV hos oss.

Hvordan unngå jobbsøkerfellene?

I rollen som jobbsøker er det mange feller å trå i. Disse kan ødelegge eller begrense dine muligheter på jobbmarkedet. Vi har samlet nyttige tips og råd for deg, slik at du kan unngå de vanligste fellene i jobbsøkerprosessen. Besøker du B2B-bloggen vil du finne artikler som forteller deg hvordan du bør skrive CV, hva du bør passe på under intervjuet og en rekke andre artikler som er fritt tilgjengelige for deg. Vi anbefaler også kandidater å følge oss i sosiale medier! Fremtidige muligheter, jobbsøkertips, karriereråd og CV-tips er noe av det vi deler med deg der. Vil du lese mer når det passer deg, bør du abonnere på vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev

Få tips om karriere, ledelse og rekruttering!

La følgende felt forbli tomt