Utforsk dine muligheter hos oss

Våre kunder er solide og kjente merkevarer i inn- og utland og vi jobber med oppdrag fra unge talenter, senior selgere, digitale markedsførere og ledere. Ditt neste karrieresteg begynner med at du registrerer din CV hos oss. Registreringen tar ikke mer enn et par minutter.

Registrerer du deg i vår kandidatbase vil din CV være tilgjengelig for søk når vi jakter matchende kandidater for våre kunders oppdrag. På denne måten blir du en av våre foretrukne kandidater for søk innen salg, markedsføring eller ledelse. Du kan da velge om du vil være synlig i B2B CV-basene: selgerbasen, IT-basen, digital markedsførerbasen, lederbasen eller talentbasen.

Bli en del av B2B teamet?

Vårt tydelige nisjefokus innen B2B og salgs- og markedsføringsfaget, fundamentert på solid faglig grunn og omfattende erfaring innen rekruttering, er det som gjør oss unike. Med høy tjenestekvalitet og grundige prosesser utfører vi kundeoppdrag som skaper høyere vekst og oppnår ROI.

Siden vår oppstart i 2010 har vi bygget opp et miljø og en atmosfære der du med bakgrunn i salgsfaget føler deg hjemme. Vårt nettverk spenner bredt, fra toppledere og markedsførere til selgere og «uslepne diamanter» med lang karriere foran seg. Med vår B2B kandidatbase og nettverk rekrutterer og formidler vi ekspertisen som kreves for å ta din virksomhet et steg videre.

Nyhetsbrev

Abonnér på vårt nyhetsbrev med nyttige artikler og tips om personlig utvikling!

La følgende felt forbli tomt


Karrieremulighetene du finner hos B2B

Vår nisje er innen salg, markedsføring og ledelse. Vi har tro på å være gode på noe og har derfor valgt å bistå med rekruttering innen fagnisjene vi selv har lang erfaring i og god kunnskap på. Her skiller vi oss ut fra de fleste andre rekrutteringsselskaper.

B2B har erfaring innen mange ulike bransjer og segment. Noen blant disse er; industri, produksjon, bygg- og anlegg, IT (SW, HW og SaaS), bil/auto, bank, forsikring, entreprenør, næringsmiddel, trikotasje, FMCG, KBS, HORECA, land og havbruk, energi/olje/gass, media, og consulting.

B2B er spesialisert på rekruttering av selger, salgssjef, salgsdirektør, talenter i salg, markedsføring og kundeservice, Account Manager, New Business selger, Key Account Manager, Møtebooker, ressurser i markedsføring, SEO og online markedsfører, Inbound markedsfører, Markedskoordinator, kundeservice, kundeservice leder, Markedssjef, teamleder, leder, konsulenter og nøkkelarbeidere som jobber mot kunder og marked.

B2B-bloggen

På tide å søke jobb? Få med deg de beste tipsene

Vis alle artiklene