Vi finner din viktigste ressurs

Det å ansette høres enkelt ut. Men når du skal finne den perfekte match, gjør en rekke kompliserende faktorer seg gjeldende. Magefølelsen er en av disse.

Som eneste nisjeaktør i Norge med fokus på både HR- og rekrutteringsfaget, og salgs- og salgslederfaget, står B2B i særposisjon som spesielt godt kvalifisert til å bistå deg som arbeidsgiver med å finne spesialistene innen ledelse, salg, marked og kundeservice. Med vår omfattende kandidatbase følger vi opp den viktigste ressursen – menneskene – over tid. Utvidet kjennskap til de aktuelle kandidatene gjør at vi øker treffsikkerheten på ditt kandidatvalg.

Klikk her for å kontakte oss om rekruttering

Vår nisje – din fordel

En vesentlig fordel med nisjesatsingen vår er at vi aktivt tiltrekker oss de faglig kompetente kandidatene. Spesialkompetansen vi har innen salgs- og salgslederfagene er unik og uovertruffen, sammenliknet med øvrige rekrutteringsvirksomheter. Våre kandidaters tilbakemeldinger gjenspeiler dette. Ofte påpeker de vår spissede fagforståelse som spesielt positiv og motiverende. Løpende kontakt med dyktige talenter og kandidater øker verdien av kandidatbasen vår og hjelper oss til raskere å finne kandidaten som oppfyller kundens ønsker.  

I B2B-modellen, som er grunnlaget for vårt arbeid, er følgende elementer kritiske for rekrutteringsprosessen:

Finne

Vårt mål er at kandidatene matcher arbeidsgivers ønske om profil og har evne, kompetanse og motivasjon til å gjennomføre jobben. Hovedoppgaven er å identifisere arbeidsgivers behov. Disse matcher vi så med en ressurs som skaper varig verdi. Våre metoder er basert på beste praksis-prosesser, anerkjente metoder og verktøy som sikrer suksessfrekvensen på ansettelser i salg.

Hva skal til for å lykkes som selger, markedsfører eller salgssjef i B2B-markedet? Gjennom god karriererådgiving til kandidatene oppnår vi bredere forståelse av de forventninger arbeidsgiver stiller i sin kravspesifikasjon. Slik rådgivning fjerner usikkerhet rundt stillingens omfang og øker treffsikkerheten.

Utvikle

Kandidatens positive opplevelse er av stor betydning. Å få muligheten til å videreutvikle seg og oppleve en spennende karriere går hånd i hånd med arbeidsgivers vekstambisjoner og målsettinger.

Rekrutteringsjobben er ikke over når ansettelseskontrakten signeres. Å sikre en vellykket onboarding for den nyansatte er del av en effektiv, helhetlig tilnærming, som videre forutsetter pågående kartlegging, heving av kompetanse og målrettet utvikling av denne.

Vi tilbyr derfor bistand til onboarding, og B2B salgstrening og lederutvikling som har til hensikt å gjøre alle ledd i teamet ditt optimalt fungerende og resultatorientert.

Beholde

Med et vinnende team på plass, som tar sine oppgaver på alvor og yter sitt beste, er virksomheten skodd for langsiktig suksess. Sannheten er derimot at de færreste har alt på stell vedrørende salg – med mulig konsekvens at dine beste ansatte og ledere søker seg til andre utfordringer. Avgjørende faktorer kan være famlende operativ salgsledelse, fraværende prestasjonskultur eller begrensede utviklingsmuligheter.

Disse faktorene er viktige i vår vurdering når vi engasjeres for å ta din virksomhet steget videre, der vårt mål er å bidra til at de produktive salgsressursene utvikler seg og forblir engasjerte resultatprodusenter for din virksomhet lengst mulig.

Klar for en dialog om rekruttering av ledere, selgere eller markedsførere til din bedrift?

Ta kontakt med oss! Vi har høyt kvalifiserte kandidater som på både kort og lang sikt kan tilføre din salgsorganisasjon det den trenger for å ta steget videre. Benytt skjemaet, så følger vi deg opp snarest – og naturligvis helt uforpliktende.

Nyhetsbrev

Få tips om karriere, ledelse og rekruttering!

La følgende felt forbli tomt

B2B-BLOGGEN

Lederrekruttering

Vis alle artiklene om lederrekruttering