Klar for en annerledes treningsøkt?

Salgstreningen vi tilbyr bygger på følgende elementer:

 • Kunnskap, adferd, holdning og innstilling
 • Trening
 • Praktisk gjennomføring
 • Å skape resultater

Gjennomføring av kurs og trening kan gjennomføres slik:

 • Bedriftsinterne treningssamlinger
  • Heldags workshop
  • 1-2 dagers opplærings- og treningsprosesser/workshops
  • Utvidet program fordelt på uker/måneder med 1-2 dagers samlinger
 • Skreddersydd Akademi med langsiktig utvikling, 1-2 dagers samlinger
  • 1-2 års Akademi med 3-5 moduler, avsluttende eksamen

Vi tenner motivasjonen

Flere leads og nye kunder skaper veksten din virksomhet ønsker seg, og disse er i seg selv motiverende faktorer som skaper positiv driv. I vår salgstrening forventer vi at listen legges høyt, og at det settes klare, spesifikke krav til mål som skal oppnås. Som i all annen trening er innsatsmengden avgjørende for resultatet, og konsekvent trening over tid kan få frem selgere med olympiske kvaliteter. Dette har vi lang erfaring med og kan gi din organisasjon trygg og fagorientert veiledning som skaper resultater.

Det utfordrende kalde salget

Som din spesialist på salg, markedsføring, kundeservice og ledelse, er vår erfaring etter mangfoldige dialoger med salgsorganisasjoner at det er salgsprosessens første fase som er den mest utfordrende – det kalde salget. Denne fasen innebærer møtebooking og «new business» salg. I vår salgstrening fokuserer vi derfor mest på å utbedre der hvor potensialet normalt er størst, og treningsopplegget vi tilbyr er en kombinasjon av teori, praksis og coaching. Slik tiner vi opp det kalde salget og gjør det spennende og motiverende for deg og ditt salgsteam.

Faglig trygghet

Solid og relevant fagkunnskap er vår styrke, kombinert med lang erfaring i salg, salgsledelse og ledelse. Trenerne og konsulentene du forholder deg til er dyktige, inspirerende og evner å gi praktisk anvendelige verktøy som gir raske resultater! Ditt team vil dra nytte av vår erfaring fra mange bransjer og ulike segmenter fra Norge og internasjonalt. Med sertifiseringer i samtlige analyser som benyttes i både rekruttering, trening og utvikling, kan du være trygg på at ditt team får salgstrening av toppklasse.

Les hvorfor du bør gjennomføre salgstrening eller 11 tips til salgstrening.

Klar for en dialog?

Få tips på effektiv rekruttering av ledere og kommersielle spesialister som skaper resultater. Rekruttering, Executive Search, Spesialist search, assessment, 2nd opinion, sparring lønn og Interimledelse.